12 Eylül 2013 Perşembe

Evimizden ayrılalı 10 gün olmuş !

Şu an Adana'da Seyhan Gölü kıyısında bir çam ağacı altında kamp sandalyemde oturarak, dalga sesleri eşliğinde yazıyorum...

Bugün evimizden ayrılalı 10 gün olmuş. 1 haftalık deniz, kum, güneş tatilimizde bize eşlik eden Fatih ve Arzu'dan dün ayrıldık. Biraz dinlenmeye ve kafa dağıtmaya ihtiyacımız vardı, bu süreci de onlarla geçirmek çok keyifli oldu, yedik, içtik, yüzdük, bolca da güldük :)

İlk durağımız daha önce de bahsettiğim gibi Gökova Körfezi Boncuk Kamping idi, eski bir kamping, temiz, gerekli donanıma ve en önemlisi ağaçlarıyla doğal bir güzelliğe sahip. Kamp sevdalılarına kesinlikle tavsiye edilir. Sonrasında ise Datça Ovabükü'ndeki Gülbahar Kamping ve Çıralı'daki Elif Kamping duraklarımız oldu. 

Çıralı sonrası vurduk kendimizi kuzeye, Umut ve Fatih'in Toroslar Turu'nda uğradıkları Ermenek'i, bir de hep beraber görelim dedik. Geçen sene kaldıkları çay bahçesinin misafirperver işletmecileri, Oğuz Abi ve eşi, bizi çok güzel ağırladılar, şahane bir kahvaltı ve şelale tavsiyesi ile de uğurladılar. Ve ben dün hayatımda ilk defa şelalenin o buz gibi suyu altında yüzdüm, kafama metrelerce yukarıdan akan suyun keyfine vardım. Soğuk, sanki vücudunuza yüzlerce çivi batmış hissi uyandırıyor, ama kesinlikle muhteşem bir deneyim !

Bakalım daha ne ilkler olacak...

2 yorum: